Web Analytics Made Easy - Statcounter

کامران تفتی بازیگری «برادرجان» به لوکیشن‌های این سریال اشاره و با توجه به قصه گفت: از نیاوران تا جنوب تهران را در این سریال می‌بینیم.

به گزارش شریان نیوز،کامران تفتی که این شب‌ها با سریال «برادرجان» به کارگردانی محمدرضا آهنج در شبکه سه سیما دیده می‌شود، درباره حضورش در این سریال گفت: بعضی کار‌ها برای این است که از زندگی خود فارغ شده و به نوعی سرگرم شوید، ولی برعکس برخی از پروژه‌ها و کار‌ها قرار است به شما یادآوری کند که در چه شرایطی زندگی می‌کنید و چه گرفتاری‌هایی دارید که این وظیفه تراژدی است و قصه «برادرجان» هم چنین فضا و تراژدی‌ای دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: من حتم دارم این قصه برای بسیاری از ایرانیان اتفاق افتاده است و به همین دلیل هم فکر می‌کنم بسیاری از مخاطبان آن را دوست خواهند داشت، چون دغدغه خودشان در سریال مطرح می‌شود.

تفتی درباره قصه‌های سریال‌های تلویزیونی و مغایرت آن‌ها با واقعیت بیان کرد: خود ما در این سریال از نیاوران تا جنوب تهران را داریم و مضامینی را در قصه می‌آوریم که خیلی وقت است یادمان رفته است. ما می‌خواهیم بدون شعار آنچه را که از دست رفته است به تصویر بکشیم اینکه فراموش کرده‌ایم که برادر پشت برادر ایستاده است، جوانمردی و… زمانی وجود داشت.

وی که این روز‌ها اجرای برنامه اجتماعی «وقتشه» و برنامه موسیقایی «دلصدا» و همچنین بازی در سریال «برادرجان» را بر عهده دارد، درباره این کار‌های مختلف بیان کرد: سعی می‌کنم به همه این کار‌ها برسم و البته برایم مهم است که وقتی کاری را قبول می‌کنم همه وقت و فکر و ذهن و زندگی خود را پای آن بگذارم و الان همه زندگی من کارم است.

وی ادامه داد: برای من همه کار‌های مختلف زیر مجموعه بازیگری قرار می‌گیرد؛ اجرا، خوانندگی، دوبله و… زیر مجموعه بازیگری است و برای من لذت‌بخش است که همه آن‌ها را تجربه کنم.

بازیگر «از یاد‌ها رفته» در پایان درباره حضورش در این سریال و بازی موازی در دو کار رمضانی بیان کرد: خوشبختانه یا متأسفانه این اتفاق رخ داده است، چون قرار نبود این سریال در ایام ماه رمضان پخش شود.

برچسب هاکامران تفتی

منبع: شریان

کلیدواژه: کامران تفتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۲۱۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت

موسسه «گالوپ» گزارش داد، در سال میلادی گذشته ایالات متحده جایگاه خود را به‌عنوان تاثیرگذارترین قدرت جهانی در آفریقا از دست داده و دیگر کشورها - مخصوصا چین - محبوبیت بیشتری پیدا کردند.

به گزارش ایسنا، نظرسنجی تازه موسسه گالوپ نشان می‌دهد میزان محبوبیت ایالات متحده در آفریقا که معیار قدرت نرم این کشور است، در سال میلادی گذشته سه درصد کاهش یافت و از ۵۹ درصد به ۵۶ درصد رسید. این نظرسنجی نشان داد در میان چهار قدرت بزرگ جهانی (آمریکا، چین، روسیه و آلمان)، ایالات متحده تنها کشوری بود که شاهد کاهش میزان محبوبیت خود در آفریقا بود؛ درحالی‌که محبوبیت چین در این منطقه ۶ درصد افزایش یافت.

علاوه بر این، روسیه هم که با آغاز جنگ اوکراین شاهد کاهش محبوبیت خود در آفریقا بود، در سال میلادی گذشته جایگاه خود را احیا کرد و به محبوبیت ۴۲ درصدی دست یافت؛ یعنی محبوبیتی که پیش از جنگ اوکراین در ۲۰۲۱ داشت. میزان محبوبیت آلمان در آفریقا هم از ۵۱ درصد به ۵۴ درصد افزایش یافت.

چین در ۲۰۲۳ بیشترین میزان محبوبیت یک دهه اخیر خود در آفریقا را به ثبت رساند؛ تا جایی که محبوبیت پکن در بسیاری از کشورهای آفریقایی افزایش ۲ رقمی داشت. شاخص‌ترین میزان افزایش محبوبیت چین در میان کشورهای آفریقایی متعلق به غنا (۱۵ درصد) و ساحل عاج و سنگال (هر یک ۱۴ درصد) است.

در سال‌های گذشته نفوذ و سرمایه‌گذاری چین در کشورهای آفریقا افزایش چشمگیری داشته و این کشور به بزرگ‌ترین شریک تجاری آفریقا بدل شده است. پکن با طرح کمربند و جاده توانسته بخش بزرگی از پروژه‌های زیرساخت آفریقا را تحت پوشش قرار دهد.

بیشترین میزان کاهش محبوبیت آمریکا در آفریقا متعلق به کشورهای اوگاندا (۲۹ درصد کاهش)، گامبیا (۲۱ درصد کاهش) و کنیا (۱۴ درصد کاهش) است. بر اساس داده‌های موسسه گالوپ، آمریکا در کشورهای لیبی و سومالی با ۲۳ و ۲۵ درصد، کمترین میزان محبوبیت را دارد.

روزنامه واشنگتن‌پست پیش‌تر گزارش داد آمریکا با یک عقب‌نشینی استراتژیک در آفریقا مواجه است و شواهد حکایت از آن دارد که واشنگتن باید قید نفوذ خود در این منطقه را بزند. آمریکا اخیرا به درخواست نیجر برای خارج‌کردن نیروهای آمریکایی از این کشور آفریقایی پاسخ مثبت داد.

به گزارش این روزنامه، تحولات اخیر در نیجر و چاد نشان از این دارد که دوره آمریکا در آفریقا به سر آمده است. این عقب‌نشینی نه‌تنها به معنای کاهش حضور نظامی، بلکه نشانه یک تغییر قابل‌توجه در مناسبات ژئوپلیتیک است. افزایش محبوبیت و نفوذ روسیه و چین در آفریقا امری است که چالش‌های بزرگی را متوجه سیاست خارجه آمریکا خواهد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تجلی زندگی بر مدار مدیریت زمان
  • ۸۰۰ هزار نفر گواهی حفظ را در طرح «زندگی با آیه‌ها» دریافت کردند
  • زندگی شهدای «تیم فوتبال آزادی سمنان» سریال می‌شود
  • شبکه نمایش خانگی مروج چه اندیشه‌ای است؟!
  • ۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند
  • چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت
  • سیناپس «آپاراتچی» و «آسمان غرب» و فیلمنامه «یادآوری» کریستوفر نولان در شماره جدید فیلم نگار
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • اسامی داوران مرحله استانی اعلام شد/ داورانی از جنس هنر و تجربه
  • فعالیت ۴۱۶سفیر دانش‌آموز رضوی در آران و بیدگل