Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-29@05:35:38 GMT

پدیده‌ای به نام نقش‌فروشی!

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۶۳۷۵۲

پدیده‌ای به نام نقش‌فروشی!

به گزارش ایکنا، ایسنا نوشت: این بازیگر در گفت‌وگو با ایسنا درباره علت دوری از تلویزیون و حضور در سریال رمضانی، ایفای نقش در کنار دخترش و همچنین همراهی با علی نصیریان در سریال «برادر جان» گفت‌وگو کرد.
فرجاد درباره علت دوری از تلویزیون اظهار کرد: نمی‌دانم شاید مدیران تلویزیون از من خوششان نمی‌آید، یا آن‌قدر اطراف دوستان تهیه‌کننده و کارگردان آدم زیاد هست که من دیگر دیده نمی‌شوم؛ من نمی‌دانم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانی قبل از انقلاب از نسل من برای اجرای تئاتر دعوت می‌شد، همچنین برای حضور در سریال دعوت می‌کردند. اما حالا این گونه است که من باید دنبال کار بروم در حالی که حتی در دهه ۶۰ و ۷۰ هم اینگونه نبود و ما به کار دعوت می‌شدیم.
جلیل فرجاد در پاسخ به این پرسش که چه شد که پس از سال‌ها دوری به تلویزیون بازگشت؟ اظهار کرد: شاید بیش از شش سال است که در سریال‌های تلویزیون حضور ندارم. حضورم در سریال «برادر جان» به پیشنهاد نویسنده کار آقای سعید نعمت‌الله بود ایشان هم همین جمله را گفتند که مدت‌هاست نیستی. نمی دانم. متأسفانه شنیده‌ام برخی از آدم‌ها از تهیه‌کنندگان و کارگردانان خواهش می‌کنند که به آنها نقش بدهند حتی شنیدم که برای نقش هم پول می‌دهند و اگر واقعیت داشته باشد و مستند باشد خیلی غم‌انگیز است. مسلم است یک عده علاقمند برای اینکه کار کنند و تصویرشان دیده شود پول بدهند و نقش بگیرند اما اعتقاد دارم وقتی یک نقشی وجود دارد، کارگردان و تهیه‌کننده یا مسئولان تلویزیون نمی‌توانند نقش را بفروشند حتماً باید بازیگر باشد تا بتواند از عهده آن نقش بربیاید.

وی ادامه داد: آقای سعید نعمت‌الله چند ماه پیش این کار را به من پیشنهاد دادند می‌گفتند قرار است یک کاری بسازیم که دوست دارم شما هم بیایید. وقتی قصه را خواندم احساس کردم که سریال پرمخاطبی خواهد بود، ضمن اینکه پیام و تمی که این سریال دارد برای جامعه حال حاضر ما خوب است. یک یادآوری است. اینکه من به تذکر و یادآوری خیلی نیاز دارم چرا که من انسان به خاطر طمع، حرص و آز ممکن است خیلی چیزها را فراموش کنم. پیام این سریال حق‌الناس است که رعایت آن به نظر در جامعه کمرنگ شده است. شاید با دیدن این سریال به من و امثال من که رعایت نمی‌کنیم یک تلنگر باشد که حق‌الناس را رعایت کنیم.
فرجاد درباره نقشی که در سریال «برادر جان» با گریم متفاوت ایفا می‌کند، توضیح داد: نقش من به طور کلی از نظر حجم کم‌رنگ است ولی در میدان یکی از حجره‌داران هستند و با کریم بوستان، علی نصیریان و با پسران دوستمان که مرحوم شده است، یک درگیری داریم. در این درگیری‌ها من اکثراً حضور دارم. در واقع من همراه شخصیت کریم بوستانی هستم. به نوعی هم دوست، هم همکار هستم و هم می‌بینم که چگونه مال و اموالش از بین رفته است.

وی ادامه داد: در محله تعداد زیادی حجره است و ما در یک محل کاسبیم و به خاطر مراوده و سال‌ها با هم بودن دوست هستیم. آقای نصیریان به عنوان بزرگ‌تر ما در این قصه حضور دارند که ما هم در این قصه و هم بیرون از غصه به ایشان ارادت داریم. 

فرجاد درباره محتوای قصه «برادر جان» که به موضوع حق الناس می‌پردازد، نیز اشاره کرد و گفت: موضوع این سریال حق الناس است اینکه شما مال من را بالا می‌کشی و بعد با وجود اینکه شاهدان متعددی وجود دارد و باید شفاهی بگویند، نمی‌گویند. چیزی که در این میان از بین رفته است دست خط است. حال آن افراد طمع می‌کنند و باید این قصه را دید که اموال شخصیت کریم بوستان چگونه از بین می‌رود. قصه پیچ در پیچ است تعلیق‌ها و گره‌های داستانی به قدری زیاد است که من خودم به عنوان بازیگر سریال، منتظر این هستم که در ادامه چه اتفاقی در روند قصه صورت می‌گیرد.
فرجاد در پایان از همبازی و همراهی دخترش مارال فرجاد در سریال برادر جان یاد کرد و گفت: در این سریال با دخترم حضور دارم و این حس خوبی برای من است.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۶۳۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند

مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) یک طرح نظرسنجی با عنوان «سنجش نگرش مردم در خصوص برنامه‌های صدا و سیما» با تعداد نمونه‌ی ۱۷۱۵ نفر از شهروندان ۱۵ سال به بالای سراسر کشور در «هفته آخر فروردین ماه» سال جاری، به شیوه مصاحبه تلفنی انجام داده است که مهم‌ترین یافته‌های این نظرسنجی به شرح ذیل است:

۴۰.۸ درصد «ایرانیان» شبکه سه را بیشتر از سایر شبکه‌های تلویزیونی می‌بینند، ۳۵.۲ درصد شبکه آی‌فیلم و ۲۱ درصد شبکه یک را تماشا می‌کنند. میزان تماشای این شبکه‌ها در بین «بینندگان صدا و سیما» به ترتیب از این قرار است؛ ۵۸.۹ درصد شبکه سه، ۵۰.۸ درصد شبکه آی‌فیلم و ۳۰.۳ درصد شبکه یک. ۶۹.۲ درصد «ایرانیان» بیننده برنامه‌های صدا و سیما هستند.

یافته‌های نظرسنجی ایسپا نشان می‌دهد ۳۶.۹ درصد از «ایرانیان» برنامه مردان آهنین و ۳۴.۷ درصد برنامه زندگی پس از زندگی، ۳۴.۲ درصد برنامه محفل، ۳۲.۳ درصد برنامه شب خوش، ۳۱.۸ درصد برنامه فوتبال برتر، ۲۹.۷ درصد برنامه پانتولیگ و ۲۶.۵ درصد برنامه معرکه، ۲۴.۵ درصد برنامه مهمونی، ۲۱.۳ درصد برنامه ماه خدا، ۱۸.۸ درصد برنامه ماه من، ۱۷.۲ درصد برنامه ایران دوست داشتنی، ۱۶ درصد برنامه پاورقی و ۱۲.۱ درصد برنامه برمودا را دیده‌اند.

میزان تماشای این برنامه‌ها در بین «افرادی که تلویزیون تماشا می‌کنند» به این ترتیب است؛ ۵۳.۳ درصد برنامه مردان آهنین و ۵۰.۱ درصد برنامه زندگی پس از زندگی را دیده‌اند، ۴۹.۴ درصد برنامه محفل، ۴۸ درصد برنامه شب خوش، ۴۶ درصد برنامه فوتبال برتر، ۴۲.۹ درصد برنامه پانتولیگ و ۳۸.۳ درصد برنامه معرکه، ۳۵.۴ درصد برنامه مهمونی، ۳۰.۷ درصد برنامه ماه خدا، ۲۷.۲ درصد برنامه ماه من، ۲۴.۸ درصد برنامه ایران دوست داشتنی، ۲۳.۱ درصد برنامه پاورقی و ۱۷.۵ درصد برنامه برمودا را دیده‌اند.

۴۵.۴ درصد از «ایرانیان» گفته‌اند سریال زیرخاکی، ۲۳.۲ درصد سریال هفت سر اژد‌ها و ۲۰.۴ درصد سریال رستگاری را دیده‌اند.

میزان تماشای این سریال‌های تلویزیونی در بین «بینندگان تلویزیون» حاکی از این است که ۶۵.۵ درصد آنها گفته‌اند سریال زیرخاکی را دیده‌اند. ۳۳.۵ درصد سریال هفت سر اژد‌ها و ۲۹.۴ درصد سریال رستگاری را دیده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • بررسی پدیده «پولشویی» در «مدار بسته» تلویزیون
  • سریال حشاشین در تلویزیون‌های اینترنتی ایران ممنوع شد؟
  • حواشی جدید و پرحاشیه سریال پایتخت
  • ۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند
  • پایتخت دوباره خبرساز شد؛ حواشی جدید سریال پرتماشاگر تلویزیون
  • پایتخت دوباره خبرساز شد ؛ حواشی جدید سریال پرتماشاگر تلویزیون
  • بدقولی کنداکتوری تلویزیون این بار با برنامه «هفت»
  • نگاهی به هیاهوی جدید درباره سریال «پایتخت»
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال‌هایی که دیده نمی‌شود!
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال هایی که دیده نمی‌شود!