Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@23:37:55 GMT

«برادر جان» گمشده تلویزیون بود/ توصیه به ناحق نکردن حق

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۴۹۹۶۹

«برادر جان» گمشده تلویزیون بود/ توصیه به ناحق نکردن حق

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شبکه آی فیلم، آفرین عبیسی بازیگر نقش الفت در سریال «برادرجان» درباره حضور در این سریال عنوان کرد: من برای انتخاب نقش و حضورم در آثار وسواس بسیار زیادی دارم و اگر در سریال «برادرجان» به ایفای نقش پرداختم به دلیل این است که سریال «برادرجان» فیلمنامه بسیار خاصی داشت و این سریال گمشده تلویزیون بود و به نظر من تلویزیون نیاز داشت که چنین سریالی را بسازد و برای مخاطبانش پخش کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: روایت برادرجان درباره راستگویی و حق و ناحق است و معتقدم پرداختن به چنین موضوعی بسیار لازم است. پیام اصلی این سریال همانی است که خداوند متعال بارها بر انسان تاکید کرده است. خداوند می فرمایند که راستگو باشیم و هیچگاه حق را ناحق نکنیم. ما این پیام را به مخاطب ارائه می‌کنیم حال اینکه این پیام بر دل چه افرادی تاثیرگذار است با ما نیست و همیشه همه‌چیز در دستان پروردگار است. به قول معروف ما آنچه شرط بلاغ است گفتیم.

وی با اشاره به اینکه اولین بازیگری بوده که برای سریال «برادرجان» انتخاب شده است، افزود: من در کنار علی نصیریان نفرات اولی بودیم که برای بازی در این اثر وارد مذاکره شدیم و خوشبختانه حضور در این مجموعه را قبول کردیم.

این بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون درباره علی نصیریان اظهار کرد: اولین بار بود که با آقای نصیریان همبازی شدم و این تجربه به قدری برایم شیرین و خوب بود که در هر کاری که علی نصیریان در آن باشد و به من پیشنهاد داده شود، حاضر می‌شوم.

عبیسی ادامه داد: من به نوعی در کنار علی نصیریان بزرگترهای گروه بازیگری بودیم. خوشبختانه بازی در کنار همه بازیگران لذت‌بخش است و واقعیت این است که هیچکدام شان برایم فرقی ندارند یا بهتر بگویم همه آنها برای من عزیز هستند.

وی پخش سریال را در ماه رمضان سال گذشته، یکی از عوامل خوب دیده شدن آن دانست و توضیح داد: خوشبختانه ماه رمضان زمانی است که همه خانواده‌ها در کنار یکدیگر جمع می‌شوند، این سریال زمان افطار و دور سفره افطار دیده شد و همین عاملی شد که این اثر تاثیر بیشتری بین خانواده‌ها بگذارد. به خاطر دارم وقتی این سریال ضبط می‌شد بخشی از آن در ماه مبارک رمضان بود و در آن گروه اکثرا روزه بودند و همین بسیار به ما دلگرمی می‌داد چون به نظرم بسیار مهم است یک گروه با چه نیتی کار را ضبط می‌کنند.

بازیگر سریال «برادر جان» در پایان صحبت هایش بیان کرد: من عاشق ماه مبارک رمضان هستم. دعا می‌کنم به حق همین ماه عزیز بیماری کرونا از سراسر دنیا رخت ببندد و همه مردم دنیا به‌خصوص مردم کشور عزیزم دوباره با آرامش و شادی زندگی کنند.

«برادر جان» در ایام ماه مبارک رمضان هر شب ساعت ۱۹ راهی آنتن شود و علاقه مندان می‌توانند بازپخش آن را در ساعت‌های ۳ و ۱۱ روز بعد مشاهده کنند.

کد خبر 4911180 آروین موذن زاده

منبع: مهر

کلیدواژه: شبکه آی فیلم برادرجان سریال تلویزیونی آفرین عبیسی ویروس کرونا موسیقی ایرانی برنامه تلویزیونی تئاتر ایران فیلم سینمایی سینمای مستند فیلم کوتاه ویژه برنامه تلویزیونی ماه رمضان رادیو نمایش شبکه پنج سیما ماه مبارك رمضان برنامه رادیویی فیلم مستند علی نصیریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۴۹۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند

مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) یک طرح نظرسنجی با عنوان «سنجش نگرش مردم در خصوص برنامه‌های صدا و سیما» با تعداد نمونه‌ی ۱۷۱۵ نفر از شهروندان ۱۵ سال به بالای سراسر کشور در «هفته آخر فروردین ماه» سال جاری، به شیوه مصاحبه تلفنی انجام داده است که مهم‌ترین یافته‌های این نظرسنجی به شرح ذیل است:

۴۰.۸ درصد «ایرانیان» شبکه سه را بیشتر از سایر شبکه‌های تلویزیونی می‌بینند، ۳۵.۲ درصد شبکه آی‌فیلم و ۲۱ درصد شبکه یک را تماشا می‌کنند. میزان تماشای این شبکه‌ها در بین «بینندگان صدا و سیما» به ترتیب از این قرار است؛ ۵۸.۹ درصد شبکه سه، ۵۰.۸ درصد شبکه آی‌فیلم و ۳۰.۳ درصد شبکه یک. ۶۹.۲ درصد «ایرانیان» بیننده برنامه‌های صدا و سیما هستند.

یافته‌های نظرسنجی ایسپا نشان می‌دهد ۳۶.۹ درصد از «ایرانیان» برنامه مردان آهنین و ۳۴.۷ درصد برنامه زندگی پس از زندگی، ۳۴.۲ درصد برنامه محفل، ۳۲.۳ درصد برنامه شب خوش، ۳۱.۸ درصد برنامه فوتبال برتر، ۲۹.۷ درصد برنامه پانتولیگ و ۲۶.۵ درصد برنامه معرکه، ۲۴.۵ درصد برنامه مهمونی، ۲۱.۳ درصد برنامه ماه خدا، ۱۸.۸ درصد برنامه ماه من، ۱۷.۲ درصد برنامه ایران دوست داشتنی، ۱۶ درصد برنامه پاورقی و ۱۲.۱ درصد برنامه برمودا را دیده‌اند.

میزان تماشای این برنامه‌ها در بین «افرادی که تلویزیون تماشا می‌کنند» به این ترتیب است؛ ۵۳.۳ درصد برنامه مردان آهنین و ۵۰.۱ درصد برنامه زندگی پس از زندگی را دیده‌اند، ۴۹.۴ درصد برنامه محفل، ۴۸ درصد برنامه شب خوش، ۴۶ درصد برنامه فوتبال برتر، ۴۲.۹ درصد برنامه پانتولیگ و ۳۸.۳ درصد برنامه معرکه، ۳۵.۴ درصد برنامه مهمونی، ۳۰.۷ درصد برنامه ماه خدا، ۲۷.۲ درصد برنامه ماه من، ۲۴.۸ درصد برنامه ایران دوست داشتنی، ۲۳.۱ درصد برنامه پاورقی و ۱۷.۵ درصد برنامه برمودا را دیده‌اند.

۴۵.۴ درصد از «ایرانیان» گفته‌اند سریال زیرخاکی، ۲۳.۲ درصد سریال هفت سر اژد‌ها و ۲۰.۴ درصد سریال رستگاری را دیده‌اند.

میزان تماشای این سریال‌های تلویزیونی در بین «بینندگان تلویزیون» حاکی از این است که ۶۵.۵ درصد آنها گفته‌اند سریال زیرخاکی را دیده‌اند. ۳۳.۵ درصد سریال هفت سر اژد‌ها و ۲۹.۴ درصد سریال رستگاری را دیده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • سریال حشاشین در تلویزیون‌های اینترنتی ایران ممنوع شد؟
  • حواشی جدید و پرحاشیه سریال پایتخت
  • ۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند
  • پایتخت دوباره خبرساز شد؛ حواشی جدید سریال پرتماشاگر تلویزیون
  • پایتخت دوباره خبرساز شد ؛ حواشی جدید سریال پرتماشاگر تلویزیون
  • بدقولی کنداکتوری تلویزیون این بار با برنامه «هفت»
  • نگاهی به هیاهوی جدید درباره سریال «پایتخت»
  • تقدیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از سریال «رستگاری»
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال‌هایی که دیده نمی‌شود!
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال هایی که دیده نمی‌شود!